MOBIEL PARKERENSCHOUWEN-DUIVELAND.


Parkeerinformatie Schouwen-Duiveland


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
U kunt ook in Schouwen-Duiveland mobiel parkeren met Parkmobile. Het betaald parkeren in Schouwen-Duiveland zal op 1 maart ingaan voor Zierikzee. In de andere steden (Burgh-Haamstede, Ellemeet, Noordwelle, Renesse, Scharendijke, Westenschouwen) zal betaald parkeren per 1 april 2015 ingaan en geldt het tot en met 31 oktober.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Mobiel parkeren in Schouwen-Duiveland met Parkmobile


Parkeer ook in Schouwen-Duiveland slim en eenvoudig met uw mobiele telefoon. Bespaar boetes en parkeer goedkoop in Schouwen-Duiveland met de Parkmobile Parkeer App. U kunt desgewenst een parkeeractie starten en stoppen via belparkerensmsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.
In de parkeerapp kunt u direct zien in welke parkeerzone in Schouwen-Duiveland u zich bevindt en wat het tarief is voor betaald parkeren. Zo bent u, waar dan ook in Schouwen-Duiveland, er altijd verzekerd van dat u betaald geparkeerd staat en bespaart u boetes!


Goedkoop parkeren in Schouwen-Duiveland


Met de Parkmobile Parkeer App bespaart u op uw parkeerkosten in Schouwen-Duiveland. Parkeren in Schouwen-Duiveland hoeft niet duur te zijn! Parkeer goedkoop met Parkmobile en bespaar boetes en parkeergeld!

Voordelen mobiel parkeren Schouwen-Duiveland


- U betaalt slechts voor de tijd dat u geparkeerd staat waardoor u voordeliger uit bent,
- Nooit meer een parkeerboete omdat uw parkeertijd voorbij is,
- Bovendien heeft u nooit meer ongemak met chipknip of kleingeld.

Klik hier voor nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.Helpdesk