MOBIEL PARKERENNOORDWIJK.
Geen ongemak meer met kleingeld en chipknip in Noordwijk?
Parkeer met uw mobiele telefoon via belparkeren,
smsparkeren, internet parkeren of de Parkmobile Parkeer
App voor iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry.Parkeerinformatie Noordwijk


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
In Noordwijk betaalt u met Parkmobile per kleinste munteenheid (€ 0,10).

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Mobiel parkeren in Noordwijk


Een afspraak of een dagje naar het strand in Noordwijk? Parkeer slim en eenvoudig via uw mobiele telefoon met Parkmobile. Start en stop een parkeeractie via belparkeren, smsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.

In Noordwijk ziet de parkeercontroleur aan de hand van uw Parkmobile Parkeerkaart of u betaald geparkeerd staat. U kunt een Parkmobile Parkeerkaart aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. De kosten van een Parkeerkaart bedragen éénmalig € 5,- per kaart. U dient de Parkeerkaart duidelijk zichtbaar, in het bijgeleverde plakhoesje, achter uw voorruit te plaatsen (bij voorkeur linksonder aan de bestuurderskant). Klik hier voor veelgestelde vragen over de Parkmobile Parkeerkaart.

Aan het eind van de maand rekent u de gemaakte kosten af met Parkmobile via automatische incasso of credit card. Omdat u alleen nog voor de daadwerkelijke geparkeerde tijd betaald, bespaart u al snel vele euro's! Klik hier voor nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.

Wilt u ook slim en eenvoudig parkeren in Noordwijk? Word nu gratis klant!

Helpdesk