MOBIEL PARKERENHOOFDDORP.
In Hoofddorp kunt u slim parkeren op straat met Parkmobile én parkeren in de Primark parkeergarage.Parkeerinformatie Hoofddorp


Op basis van uw kenteken Op basis van uw kenteken
Primark: Marktplein
Naast mobiel parkeren op straat kunt u met Parkmobile in Hoofddorp ook slim parkeren in de Primark parkeergarage. Hiervoor dient u te beschikken over een Parkmobile Token, deze kunt u aanvragen via mijnparkmobile.nl. Klik hier voor meer informatie over garage parkeren.

Parkmobile steden in NederlandParkmobile steden in België


Met uw Nederlandse Parkmobile account kunt u ook in Belgische steden parkeren via de App.
Meer informatie vindt u hier.
In alle steden is parkeercontrole op kenteken.
Garageparkeren In deze steden kunt u ook slim garage parkeren met Parkmobile. Meer informatie garage parkeren.
ParkBee In deze steden kunt u ook voordelig parkeren in ParkBee garages. Met één druk in de Parkmobile App, opent u de slagboom van deze garages. Meer informatie over ParkBee garages.
Parkmobile parkeergarages in Nederland en BelgiëDit is een ParkBee garage waar u met de Parkmobile App de slagboom kunt openen.
Meer informatie over ParkBee garages.
In alle andere garages kunt u inrijden op basis van kentekenherkenning, uw Parkmobile token of uw gekoppelde ov-chipkaart.

Parkeer slim in parkeergarage Primark in Hoofddorp


Lekker shoppen in de Primark of de binnenstad van Hoofddorp? Parkeer dan slim in parkeergarage Primark met Parkmobile. Voor garageparkeren met Parkmobile dient u te beschikken over een Parkmobile Token. Deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. Klik hier voor meer informatie over garage parkeren.

Naast parkeren in de Primark garage kunt u ook slim parkeren op straat in Hoofddorp via uw mobiele telefoon. Start en stop een parkeeractie via belparkeren, smsparkeren of via de Parkmobile Parkeer App. U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry10.

Enkele voordelen mobiel parkeren in Hoofddorp
- Nooit meer een parkeerboete omdat uw parkeertijd voorbij is,
- Alleen betalen voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd,
- Nooit meer ongemak met chipknip of kleingeld,
- Geen verplicht abonnement, slechts € 0,25 per keer dat u parkeert.

Klik hier voor nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.

In Hoofddorp kunt u mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Parkeercontroleurs zien aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het zonenummer dat u door dient te geven aan Parkmobile vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Hoofddorp kunt met Parkmobile ook in vele andere steden mobiel parkeren waaronder Nieuw-Vennep, Schiphol-Rijk en Badhoevedorp.

Wilt u ook slim en eenvoudig parkeren in Hoofddorp? Word nu gratis klant!

Helpdesk